Les Jornades anuals del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular van tenir lloc el passat dimarts 6 de juny englobades dins de les Jornades de BioRecerca –UABio, a la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En aquesta edició, la conferència inaugural va anar a càrrec del Dr. Antonio Zorzano, de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB), en la que va realitzar una presentació molt interessant sobre: “Mitochondrial function and its role in the pathophysiology of type 2 diabetes”.

A més a més, enguany, les Jornades van comptar amb la participació de dos membres de Sauralab. En Carlos Soto, estudiant de doctorat de primer any es va estrenar amb la presentació d’un pòster titulat: “Loss of Presenilin function results in age-dependent tau phosphorylation”.

En Carlos Soto explicant el seu pòster als assistents

En Carlos Soto explicant el seu projecte durant la Sessió de Pòsters

Per altra banda, la Míriam Javier, estudiant de doctorat de tercer any, va realitzar una presentació oral titulada: “Presenilin-1 regulates axon growth in hippocampal neurons”, que al final va resultar guardonada amb el premi a la Millor presentació oral.

La Míriam Javier rebent el premi a la Millor Presentació Oral

La Míriam Javier rebent el premi a la Millor Presentació Oral

Enhorabona als dos per la bona feina realitzada!!!